Достъпните мечти

0886003586, 0886003588

kremena@daydream.bg

Ранни записвания

Ел Нидо, Филипинският таен рай

Ел Нидо е едно от най-хубавите места на Филипините. Място, което е белязано от простотата на живота, лъхаща от безбрежния пейзаж на белите пясъчни плажове, морската шир и гостоприемните хора. Не можете да сравните красотата на Ел Нидо с никоя друга красота, защото Ел Нидо е различно парченце Рай на остров Палаван.

Това е все още сравнително неурбанизирано кътче, което ще ви пренесе в един приказен тюркоазен, платинен и изумруден свят, до 80-те години непознат за туристите. Великолепно място, което ще ви накара да заобичате морските храни!

Ел Нидо притежава цялата палитра от природна хубост и разнообразен животински свят, които са есенцията от красотата на остров Палаван.
То е едно от най-важните места за биологично разнообразие в страната и е обявено от филипинското правителство за защитено.
Ел Нидо се гордее с най-красивите морски пейзажи в провинция Палаван, известна като последната граница на страната. Поради огромното си великолепие, той също се нарича островът на боговете и небето на земята.
Тук, близо до северния връх на остров Палаван на Филипините, имате място за себе си и за живот в небесно утопично царство.

Филипините не са най-предпочитаната туристическа дестинация все още в сравнение с други страни от Югоизточна Азия, но това е преимущество за онези, които желаят рая само за себе си. А в Ел Нидо можете да се възползвате от предимствата на дивата природа и безкрайните бели плажове, без да се страхувате, че ще бъде нарушено единението ви с природата от тълпи туристи.

Резервирай

или се обади на:

0886003586, 0086003588

Цена
попитайте за цена

/ нощувки

Имате въпроси?

Ще се радваме да ви помогнем! На разположение сме по всяко време на работния ден!


0886800203, 0886800204

office@daydream.bg

Може да Ви заинтересува и