Достъпните мечти

0886003586, 0886003588

kremena@daydream.bg

Ранни записвания

ОТ МИЛАНО ДО СЕЙНТ МОРИЦ

Приключение с алпийския панорамен влак Bernina Express – зрелищни, спиращи дъха гледки

3 нощувки със закуски  в Милано, 1 нощувка със закуска в Сейнт Мориц,самолетни билети с голям салонен багаж, двупосочен трансфер летище-хотел,  двупосочни билети за влак BERNINA ЕКСПРЕС и TRENITALIA             

                                                                                                                                                      лв.  на човек

Настоящето и бъдещето се сътворяват ежедневно в Милано – най-изобретателната европейстолица. Градът е пълен с всевъзможни удоволствия. Театрите и кината, както и многообещаващите клубни сцени и изкушаващите ресторанти, където обядът не може да мине без ризото по милански и особуко.… Всичко около Милано е свързано с дизайнери и мода от най-висока класа. Но и някои от най-древните „чудеса“ –  катедралата Дуомо, „Тайната Вечеря” на Леонардо да Винчи…

Всичко, което сте чували за Сейнт Мориц, е вярно – атрактивната комбинация от природа, култура, спорт, заведения и спокойствие.  Сейнт Мориц е един от най-добрите ски-курорти в Алпите А що се отнася до нощния живот, този град с право е наричан Париж на Алпите. Има само един Сейнт Мориц и всеки скиор трябва да го усети поне веднъж!

B&B Hotel Milano Central Station ***    –  3 нощувки

Хотелът е с отлично местоположение в сърцето на Милано за тези, които искат лесно да посетят основните забележителности, както и за тези, които обичат пазаруването и дългия шопинг.

Hotel Piz St. Moritz ***    – 1 нощувка със закуска

Стилният и елегантен The Piz е намира се в близост до центъра на Сейнт Мориц, Ясният архитектурен език на сградата е продължен вътре. Атмосферният, алпийски шик салон топло приветства гостите. Просторните стаи излъчват модерна топлина със своя лек дизайн. Те предлагат всеки комфорт и ви канят да се отпуснете.

Резервирай

или се обади на:

0886003586, 0086003588

Цена
попитайте за цена

5 дни / 4 нощувки

Имате въпроси?

Ще се радваме да ви помогнем! На разположение сме по всяко време на работния ден!


0886800203, 0886800204

office@daydream.bg

Може да Ви заинтересува и